BodySculptor exCell+ GEN 3 Turbo

Eindelijk het figuur van je dromen!

Last van zware & vermoeide benen?

Krijg je die cellulitis maar niet weg?

Verslapte huid aan buik, armen en hals?

Ervaar nu de weldaden van de BodySculptor exCell+ GEN 3.0. TURBOGeniet 30 minuten lang van een aangename massage en de heilzame effecten van de therapie. Voor een echte BOOST van de lipolyse wordt een kuur aanbevolen van 12 sessies verspreid over 6 weken.

Nog zaliger ! Nog aangenamer ! Nog sneller resultaat !

BodySculptor exCell+ GEN3 TURBO

Wat is het en hoe werkt het?

BodySculptor is een moderne en efficiënte afslankende techniek. De therapie combineert:

– de efficiëntie van lage frequentiegolven (ELF of extreme low frequency, < 100 Hz). De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van de gladde spieren zonder dat men dit voelt. Daarnaast stimuleert de specifieke golflengte ook het verbrandingsproces van vetten in ons lichaam. Dit wordt bij elke behandeling beter waardoor ons lichaam steeds meer en meer vetten gaat verbranden. Het proces dat in het lichaam gestimuleerd wordt door de BodySculptor is vergelijkbaar met dat wat er in het lichaam gebeurt na intense sport.
– de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie.
De aangename lymfedrainage zorgt voor een ontlasting van de vrijgemaakte vetzuren, vocht en toxische stoffen. Dit helpt bij de versteviging en de verbetering van de huid alsook bij de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen.
De afvalstoffen die vrijkomen, worden dankzij de efficiënte lymfedrainage versneld afgevoerd.

Welke lichaamszones kunnen behandeld worden?

BodySculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones en kan elke probleemzone gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de BodySculptor werken op zowel
GELAAT & KIN – HEUPEN – TAILLE – ARMEN – DIJEN – KUITEN – KNIEËN 

Welke resultaten mag ik verwachten?

Enkele cijfers van gemiddeld centimeterverlies:
  • 1,8 cm op het niveau van de armen en de kuiten.
  • 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen.
  • 2,7 cm op het niveau van de knieën.
  • 3,9 cm op niveau van de dijen.
Er vindt een specifieke reductie plaats van de lichamelijke vetmassa ter hoogte van de behandelde zones en eveneens significante effecten op de niet behandelde delen. Daarnaast zal u ook opmerken dat de huid steviger wordt en cellulitis vermindert door stimulatie van de huidcellen.
Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is! Met andere woorden: dit systeem biedt een concreet duurzaam resultaat. Tijdens de kuur krijgt u gepersonaliseerd voedingsadvies en tips mee om het maximale resultaat uit uw kuur te halen.

Prijzen BodySculptor exCell+ GEN3 TURBO

2Tres Jolie Merelbeke

Contact

Tres Jolie Merelbeke
Hundelgemsesteenweg, 401
9820 Merelbeke
Rechtover Colruyt
0486/69 25 34

Volg ons